Speel en ontdek jouw wijsheid

Het Levensbord® spel brengt jou in contact met jouw talenten en je eigen wijsheid. Dat geeft rust, vertrouwen en moed om keuzes te maken en je eigen leiderschap te versterken.

Hoe ontdek je welke keuzes kloppen met jouw verlangens, de gaves die je in je hebt en wat jij kunt toevoegen aan het leven van anderen? 
Vorig jaar hoorde ik over de Levensbord® Methode. Zoals vele van jullie weten werk ik binnen Op de schop veel met speelse en talentgerichte werkmethoden. Ik was dus benieuwd en zocht contact met Cato, die deze methodiek en bijbehorende serious game ontwikkelde. Haar Levensbord® trekt snel aandacht van bedrijfsleven en overheidsorganisaties, omdat het een ware procesversneller blijkt.

Na onze kennismaking nodigde Cato me uit het Levensbord® spel te spelen. Ik was direct verkocht. Het Levensbord® sluit mooi aan bij enkele van mijn favoriete werkmethoden zoals de reis van de held, schaduwwerk en systemisch werk. Door de gaming opzet is Het Levensbord® de ratio te slim af en verrast het brein met inzichten die vanuit het onbewuste omhoog komen. Ik startte direct bij Cato met de opleiding tot Facilitator. Per 1 maart 2023 bied ik de Levensbord® methodiek zelf aan. Ter kennismaking geef ik eenmalig GRATIS twee trajecten (twv maarliefst 895 of 1500 EURO) weg. Hieronder lees je hoe jij daar kans op maakt.

Voor wie?
Heb je een vaag gevoel dat iets mist in je leven of loopbaan en wil je meer inzicht? Sta jij voor een uitdagende opdracht waarin nieuwe kwaliteiten van je worden gevraagd? Twijfel je over een nieuwe richting en of deze wel bij je past? Wil je jouw ambitie en dromen nader uitwerken? Dan kan het Levensbord® spel jou verder helpen.

Met de Levensbord® methodiek ontdek je:
– Wat zijn mijn oorspronkelijke talenten?
– Wat zijn mijn patronen en wanneer tonen die zich?
– Wat versterk ik bij anderen en hoe doe ik dat?
– Hoe stop ik met mijzelf saboteren?
– Hoe ga ik mijn uitdaging aan?

Praktische informatie 
De Levensbord® methode bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf sessies van 1,5 uur. 
Voorafgaand aan iedere sessie ontvang je van mij een creatieve opdracht. Deze maak je en stuur je me daags voor onze sessie toe. Tijdens onze sessie begeleid ik je bij het spelen met Het Levensbord®. Je zal merken dat je snel tot inzichten komt. 
Drie sessies zijn voldoende wanneer je een heldere vraag en richting hebt . De Levensbord® methode brengt jou dan snel in contact met jouw intuïtie en jouw eigen wijsheid. Je kan Het Levensbord® ook inzetten om jouw dromen, ambities, talenten en verlangens te verkennen en te komen tot bredere inzichten voor een meer vervuld leven. We werken dan met vijf sessies.

Uniek en eenmalig aanbod
Ter kennismaking geef ik maarliefst twee trajecten GRATIS* weg: 
– De Levensbord® methode – 3 sessies (ter waarde van 895 EUR)
– De Levensbord® methode – 5 sessies (ter waarde van 1.500 EUR)

*Als tegenprestatie voor het volgen van een GRATIS Levensbord© traject vraag ik naast actieve deelname een korte recensie na afloop van jouw traject.

Hoe?
Stuur een bericht via mijn contactformulier en leg uit waarom jij belangstelling hebt voor het Levensbord®. Ik zal je in een persoonlijk bericht vóór 15 maart 2023 laten weten of jij een van de gelukkige bent.

Tot slot
Heb je vragen, wil je weten of de Levensbord® methode ook bij jou past? Plan hier een vrijblijvende online afspraak in.