Over Rian

Rian Wijdeveld (1980) is de oprichter en eigenaar van Op de schop. Voordat ze Op de schop oprichtte werkte Rian als HR Manager.
Rian is goed thuis in het begeleiden van groei- en ontwikkelprogramma’s. Zij houdt ervan zaken op een praktische manier inzichtelijk maken. Dit zodat ze ervaren, gevoeld en beleefd kunnen worden. Haar achtergrond als trainingsacteur maakt ook dat zij dit goed kan faciliteren. 

Rian is ook opgeleid tot senior practitioner coach. Zij werkt als coach altijd vanuit de waarderende en talentgerichte benadering. Haar expertise ligt bij systemische loopbaanvragen. Vanuit haar brede ervaring speelt Rian in op diverse invalshoeken van groeien en veranderen. Zij kijkt en luistert en kiest dan samen met jou de best mogelijke aanpak om te groeien. Deze onderzoekende en praktische werkwijze zorgt ervoor dat ze makkelijk aansluit en snel tot de kern komt. 

Binnen Op de schop werkt Rian nauw samen met collega’s uit verschillende expertisegebieden. De kracht van die samenwerkingen? Ze delen allemaal de passie voor groei en ontwikkeling én dezelfde visie op veranderen 

Werkwijze

Ik maak graag kennis met je en luister naar de vraag die bij jou speelt. Samen bespreken we de mogelijkheden. Als je dat wilt ontvang je hierna van mij een voorstel voor samenwerking. 

Bel gerust voor het maken van een afspraak op locatie, of plan hieronder meteen een online afspraak in. Een eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en gratis. 

Op de schop werkt volgens de internationale ethische gedragscode voor beroepscoaches.